1. Una hamburguesa de pollo frito del 'karaage', la de Fry House
    Foto: Fry House | Una hamburguesa de pollo frito del 'karaage', la de Fry House
  2. Fry House
    Foto: Ricard Martín | Fry House
  3. Ken Umehara a la cuina de Fry House
    Foto: Ricard Martín | Ken Umehara a la cuina de Fry House
  4. Karaage & Chips, Fry House
    Foto: Fry House | Karaage & Chips, Fry House

Ressenya

Fry House

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Bar d'entrepans
  • preu 1 de 4
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El Puto Ken, un xef i artista gràfic japonès resident a Barcelona –també conegut com a Ken Umehara– va obrir Fry House al carrer Unió l'estiu del 2025, una proposta minimalista, però potent que reivindica el karaage, pollastre arrebossat i fregit a la japonesa, fet amb rigor obsessiu. Aquí només treballa amb cuixa desossada, netejada de tota vena i cartílags, i el macera durant 24 hores amb més de 30 espècies abans d’arrebossar-lo amb una fórmula secreta (res a veure amb el panko tradicional) i fregir-lo en oli de gira-sol alt oleic fins que queda cruixent i lleugerament rosat per dins.

Aquí devorareu entrepans com la Japanese Dirty: pollastre fregit japonès amb enciam, cogombrets i salsa de sèsam i soja. Excel·lent: té la frescor suculenta d'una cocció al punt, queda rosat, es fregeix amb la pell –així conserva millor la humitat– i el contrapunt lleuger dels condiments remet al Japó però de manera discreta. El que importa és el pollastre fregit i el seu cruixir i sabor. És als antípodes dels arrebossats de pit fibrós. Altres opcions són la de la casa, igual però amb salsa bearmiso –bernesa amb miso!– i o el karaage and chips, pollastre fregit amb patates amb un toc d'alga nori. Local minimalista, per menjar a la barra o emportar, encara que sempre uns podeu clavar una bona llauna de sake que sempre alleugereix. 

Detalls

Adreça
Unió, 13
Barcelona
08001
Transport
M: Liceu
Horaris
De dc. a dg. de 12 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà