Fa 100 anys que la triple malta Moritz Epidor va sortir al mercat, una cervesa que és la torrada extra de la primera cervesa de Barcelona, des de 1856, i l’aniversari mereix ser celebrat amb una gran festa!
Per això, la Fàbrica Moritz, el 25 de maig, ha organitzat una cita culinària de grans dimensions; està a càrrec d’un gran xef amb Estrella Michelin, Jordi Vilà, i la talla dels plats serà enorme (no només en quantitat, també en qualitat!). Podreu maridar qualsevol cervesa que ofereix la fàbrica amb tots els plats estrella preparats per a aquest aniversari: calamar farcit XXL, súper pilota amb salsa de curri verd, doble cheese burger, porcheta farcia...i molt més! Ja esteu salivant? Doncs imagineu si ho combineu amb l’Epidor, elaborada amb malta caramel i amb un procés de fermentació de llarga durada que dona una experiència intensa amb un extra de potència. Deliciós!
Si teniu ganes de més, també podreu tastar la varietat de cerveses fresques acabades d’elaborar a la microcerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona i gaudir de la Moritz Epidor directa del tanc. Teniu els sentits a punt per tota aquesta macro experiència!?