Jornades de Cullera i Guisats Catalans

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Ja comença a fer una fred de nassos, i potser enlloc d'un cebiche o un tiradito el que us ve mé de gust és un bon plat de cullera, cuina comfortable per escalfar-se l'ànima i els óssos. I no cal marxar fora de la ciutat a una masia o a Vallvidrera: al restaurant Pelai hi tenen la mà trencada a oferir aquesta mena de cuina. I de fet no deixa de ser un xic sorprenent que un restaurant a una cantonada de la Rambla es dediquin al cent per cent a la cuina catalana.

Fins al vuit de desembre, al restaurant de l'Hotel Catalonia Ramblas hi regna un menú (22,50 €) que parteix dels clàssics del xup-xup de la cuina catalana per oferir variacions gurmet d'allò més suculentes. Res de degustació: això és un primer i un segon com Déu mana. O és que algú es pot quedar amb gana després d'un guisat de llenties amb trompetes de la mort i pernil ibéric, i un arròs caldós de pollastre de pagès, llagostins i ceps? O una crema d'escamarlans i vieires confitades i un guisat de mandonguilles de xai amb pop i carbassa? Heu de saber que si reserveu aquí, ho esteu fent en un dels racons més tranquils i encantadors del centre, un restaurant ubicat en l'antiga rotativa de La Vanguardia.  

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà