Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Bikineria

La Bikineria

Restaurants, Bar d'entrepans
La Bikineria
1/3
© La Bikineria
La Bikineria
2/3
© La Bikineria
La Bikineria
3/3
© La Bikineria

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El cuiner Joan Gurguí, responsable de l’aula gastronòmica del mercat del Ninot, ha posat una barra a la parada de producte gurmet Art i Gust. Nom explícit: La Bikineria. “No és que estigui degenerat, però costa trobar- ne de bons”, explica. La fórmula de Gurguí és infal·lible: bon pa, bon farcit i sobretot “fer els entrepans com cal, en una planxa i no pas a la sandvitxera”. Evitant el regal preferit dels cunyats, aconsegueix anul·lar la humitat i la desagradable crosta cruixent que, calenta, crea malestar al paladar. Gurguí ha optat pel pa de motlle italià, el 'tramezzino'.

Els biquinis clàssics (de pernil dolç i de sobrassada) costen 3,60. I els gurmets no passen de sis euros. Com, per exemple, el carbonara amb ou, 'guanciale' (galta de porc, no pas bacon), ceba caramel·litzada i el rovell de l’ou. També efímers i de temporada, com el de botifarra negra, brie i carxofa. “Es tracta d’afegir sabors i textures al biquini”, resumeix. I corpus teòric: us els podreu emportar a casa retractilats i amb un llibret que explica com fer un bon biquini.

Detalls

Adreça Mallorca,135
Barcelona
08036
Transport L5 (M: Hospital Clínic)
Contacte
Horaris Dj. de 12 a 16h . Dv. de 12 a 20h. Ds. de 9h a 16h.
També t'agradarà
    Últimes notícies