Quatre dumplings de llebre
Foto: MantisMantis
  • Restaurants | Cuina creativa
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Mantis

4 de 5 estrelles
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

David Romero (ex DiverXo i Koy Shunka) i Toni Solans (ex Mano Rota i Slow&Low) obren el Mantis per servir una cuina marinera, lliure, desacomplexada i amb influències del Mediterrani, l’Àsia i l’Amèrica Llatina. La intenció es fa patent tant als sabors com a les tècniques. L’alineació: als fogons, Sandra Tsikos, Daniel Baeza i Alik Akbar; a la sala, Albert Ribas (ex Koy Shunka i Compartir). El resultat: escamarlà amb pell de pollastre i maionesa de safrà; sashimi de calamar damunt de torrada de nori, soja i pell de llimona; ostra michelada amb pico de gallo i escuma de cervesa, i, de postres, pinya a la brasa amb escuma miso, xoco negre i linako (són de la Nathalie Miranda, ex Pakta).

Detalls

Adreça
Paris, 145
Barcelona
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M: L5)
Preu
€€€
Horaris
De dl. a dv. de 13.30 a 17 h i de 20.30 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà