Els nigiris fets amb les mans de Hideki Matsuhisa ens arriben a la boca sense alteració en la temperatura, i s’hi desfan amb tots els gustos potencials. Com a cuina estratosfèrica que combina enginy i sabors mediterranis i japonesos, ha merescut la primera estrella Michelin d’un restaurant japonès a Barcelona. El control exacte del tall del peix del millor sushi possible, la quantitat d’arròs i la textura, entre d’altres, fan que aquest local sigui absolutament ineludible per a qualsevol amant de la cuina japonesa. Un plaer seure just davant dels cuiners i gaudir d’un dels tres menús gastronòmics que ofereixen. A un nivell senzillament superior.
Koy Shunka

Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Copons, 7
- Gòtic
- Barcelona
- 08001
- Contacte
- Veure Web
- 93 412 79 39
- Transport
- Jaume I (M: L4)
- Preu
- €€€€
- Horaris
- De dc. a dg., de 13 a 14 h i de 20 a 21h
Discover Time Out original video