Menú de Colors

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

L'Hotel Eurostars Grand Marina, al World Trade Center, aquest juny ofereix un menú degustació on cada plat està representat per un color, una oferta que es fa amb ànim juganer i que busca oferir el millor producte de temporada en cada elaboració. I la veritat és que el xef Javi Fuentes fa del tot atractiva i recomanable una proposta que posada sobre paper sembla difícil, però que en mans d'un bon cuiner funciona per la senzillesa ben trobada.

Després d'un snack amb tres olives diferents esferificades, l'àpat comença amb el color verd: un cuscús d'espinacs i ruca amb crudités i tzatziki: un plat refrescant i mediterrani.

El següent pas, el color taronja, és un tàrtar de bou de mar amb alvocat i pastanaga picant, deliciós, una amanida russa de luxe.

El color negre està encarnat en un plat d'aquells que mereixen entrar en carta: popets amb ceba amb la seva tinta, emparellats amb porro rostit i romesco (el porro és perquè ja no estem en temporada de calçots). Un pa de gamba serveix per escurar la tinta, d'allò més efectiva contra la depressió.

La carn s'emparella amb el color violeta: un filet de vedella al punt, acompanyat d'un puré de patata vitelotte, aquella excel·lent patata morada amb alt contingut de midó i un sabor molt suau. Decora el plat un cruixent de violeta que aporta un matís floral a un plat clàssic i potent.

Les postres tenen dues passes: el vermell correspon a una síndria osmotitzada amb sangria que s'acompanya d'un vaset de suc de síndria (divertidíssim!) i el blanc a un gelat de xocolata blanca amb marenga i una galeta de caramel.

Tot plegat, surt per 44 € amb vins inclosos (38 sense) i està disponible fins el set de juliol. Després de l'àpat val molt la pena pujar a la terrassa de l'hotel, on es pot gaudir d'una visió singular de Barcelona, entre el Port i la zona logística, d eles que no s'obliden.

Detalls

Adreça
Preu
44 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà