Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Menú Desè Aniversari de Loidi

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Cap a meitats de la dècada dels 2000, als xefs d'alta cuina els va agafar la falera d'obrir restaurants més assequibles que la casa mare. Avui en dia, el Loidi és dels pocs que queden oberts. I si acaba d'acomplir deu anys de vida és perquè ha compaginat una personalitat molt reconeixible amb l'excel·lència. El seu director gastronòmic, Martín Berasategui, celebra els deu anys de vida amb un menú que recopila plats icònics del restaurant i de la trajectòria del triestrellat i que estarà vigent fins el cinc d'agost.

I val molt la pena. Per tot just 55 €, aquest és un viatge assequible a la cuina del xef basc en primera classe. Prepareu-vos per degustar meravelles com les kokotxas de bacallà al pil-pil  amb escopinyes (cremositat sobrenatural), un filet amb milfulls de patates i cansalada amb melmelada de bolets, o el clàssic milfulls de poma, foie-gras i anguila fumada. En total, cinc passes que culminen amb una 'torrija' que és un paradigma del que ha de ser la 'torrija'.

Tampoc està gens malament una escapada a la carta: el cap de cuina, el jove Pelayo Estrada, és un cuiner amb moltes més bones idees que pirotècnia. Els peus de porc cruixents (melosos i dolços) combinats amb un brou d'os de pernil és un plat d'aquells que s'ha de mantenir a la carta durant molt de temps.

Detalls

Adreça
Preu
55 €- 69 (amb maridatge)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà