T'imagines un menú degustació que recrei el món de l'òpera a través de dotze peces? Doncs exactament això és el que proposa el restaurant Moments del Mandarin Oriental, liderat per Raül Balam i Carme Ruscalleda i que compta amb dues estreles Michelin.
Es tracta d'un menú que vol emocionar, igual que ho fa l'òpera, una de les arts escèniques més completes que existeixen. L'experiència serà sorprenent: descobriràs, per exemple, com una sarsuela es transforma en òpera substituint gamba per llamàntol i tastaràs un plat de carn inspirat en Carmen, la gitana que es va enamorar d'un torero, aquí recreada a base de cua de bou amb olla gitana. Una croqueta d'oca sense completar és el plat que homenatja l'òpera inacabada de Mozart 'L'Oca del Caire' i les 'Noces de Fígaro' del mateix autor són representades amb un pastís de noces d'all blanc amb nyores, olives sevillanes i tres trossos de sardina. També podràs sentir que Madame Butterfly t'envaeix el paladar en forma d'unes postres que inauguren l'acte dolç i que arriben a la taula dins una campana de vidre tapada amb una tela de vellut.
Aquestes i moltes altres sorpreses és el que et proposa el Menú Òpera, un joc dels sentits amb l'alta gastronomia que ja pots assaborir en el marc incomparable del Mandarin Oriental.