Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nectari

Nectari

Restaurants, Cuina contemporània Eixample
Recomanat
Nectari
© Cristina Reche

Time Out diu

L’estil propi del jove xef Jordi Esteve es fonamenta en la qualitat i creativitat amb la tradició de fons. Què tal unes vieires amb tòfona i escuma de peix? (Amb menú per a celíacs). El premi de la seva gran feina és l'obtenció d'una estrella estrella Michelin.

Per què hi he d'anar? Per una excel·lent carta i un menú degustació en què Esteve demostra una sensibilitat per la interpretació del paisatge en forma de plats de la terra i alhora sorprenents, plens de finesa i alhora d'allò més suculents. Exemples a cabassos, prò no puc oblidar el carré de xai amb costra d'herbes de muntanya, lletons i albergínia fumada. I fan menú de migida! Preu assequible per menjar de Michelin.

Per Ricard Martín

Publicat

Detalls

Adreça València, 28
Eixample Esquerre
Barcelona
08015
Transport Tarragona (M: L3)
Contacte
Horaris 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening