Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nous sabors per a un deliciós àpat 'healthy'!
GreenVita1/3
GreenVita2/3
GreenVita3/3

Nous sabors per a un deliciós àpat 'healthy'!

Si voleu descobrir ingredients, combinacions i plats sorprenents i alhora molt sanes, no us perdeu la nova carta dels GreenVita

Time Out en col·laboració amb GreenVita
Advertising

Heu tastat mai l’amarant? És una llavor petita i deliciosa que ja menjaven els maies i els asteques i que prové d’una flor que es dona en abundància a la mediterrània. I el bimi? Recorda el bròquil, però és molt més dolç suau i tendre. I la maionesa de tofu? És una varietat vegana d’aquesta recepta clàssica, que fa les delícies de tothom que l’assaboreix. Us ha entrat la gana? Si voleu descobrir aquests ingredients i molts altres, només cal que passeu per un dels GreenVita, perquè els acaben d’introduir a la seva carta en una gran varietat de plats innovadors i absolutament deliciosos. A continuació us ho expliquem amb detall (i amb imatges, que valen més que mil paraules!).

Aquesta cadena de restaurants de cuina saludable i ecològica estan ubicats en diversos centres comercials, dos a Barcelona (Diagonal Mar i Glòries) i tres als voltants (Splau, Parc Vallès i Viladecans Style Outlets). Si us decanteu per anar a Diagonal Mar, gaudireu, a més del menjar, d’una terrassa sorprenent, ubicada a l’ombra d’impressionants edificis d’arquitectura contemporània i amb vistes a un jardí frondós (el de Diagonal Mar), amb remor de mar de fons. Un lloc ideal per assaborir un menú sa i fresc. Us expliquem tot el que podreu trobar!

Per picar i compartir

'Picar' i 'braves' són conceptes que gairebé van de la mà i a GreenVita han volgut renovar les seves braves, afegint un espectacular allioli d’all negre, per oferir una experiència diferent i d’allò més saborosa. Si a això li sumeu un trio d’Hummus, un dels clàssics de la casa, unes xips de kale amb cúrcuma, les noves aletes de pollastre de corral a la brasa i els calamars amb llima i oli picant, sobre fons de guacamole, tindreu unes tapes d’arreu, delicioses i molt sanes.

Noves estrelles

Voleu saber com preparen l’amaranto? El podreu gaudir en amanida, amb espinacs i mango sobre fulla fresca i condimentat amb vinagreta d’alfàbrega. I també en el Poke de Pollo Teriyaki. És 100% ecològic. A la nova carta també trobareu espaguetis integrals ecològics, que es serveixen amb calamars. I si voleu tastar una especialitat del xef, trieu
entre pollastre de corral a la brasa, vedella ecològica i peix fresc, també fet a la brasa, o tacos i burgers veggies. Per acabar amb el dolç a la boca, no us perdeu el tiramisú de te
matcha o l’hummus de xocolata!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising