Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nous sabors per a un deliciós àpat 'healthy'!

Nous sabors per a un deliciós àpat 'healthy'!

Si voleu descobrir ingredients, combinacions i plats sorprenents i alhora molt sanes, no us perdeu la nova carta dels GreenVita

GreenVita
1/3
GreenVita
2/3
GreenVita
3/3
Time Out en col·laboració amb GreenVita |
Advertising

Heu tastat mai l’amarant? És una llavor petita i deliciosa que ja menjaven els maies i els asteques i que prové d’una flor que es dona en abundància a la mediterrània. I el bimi? Recorda el bròquil, però és molt més dolç suau i tendre. I la maionesa de tofu? És una varietat vegana d’aquesta recepta clàssica, que fa les delícies de tothom que l’assaboreix. Us ha entrat la gana? Si voleu descobrir aquests ingredients i molts altres, només cal que passeu per un dels GreenVita, perquè els acaben d’introduir a la seva carta en una gran varietat de plats innovadors i absolutament deliciosos. A continuació us ho expliquem amb detall (i amb imatges, que valen més que mil paraules!).

Aquesta cadena de restaurants de cuina saludable i ecològica estan ubicats en diversos centres comercials, dos a Barcelona (Diagonal Mar i Glòries) i tres als voltants (Splau, Parc Vallès i Viladecans Style Outlets). Si us decanteu per anar a Diagonal Mar, gaudireu, a més del menjar, d’una terrassa sorprenent, ubicada a l’ombra d’impressionants edificis d’arquitectura contemporània i amb vistes a un jardí frondós (el de Diagonal Mar), amb remor de mar de fons. Un lloc ideal per assaborir un menú sa i fresc. Us expliquem tot el que podreu trobar!

GreenVita

Per picar i compartir!

‘Picar alguna cosa’ i ‘fer unes braves’ són conceptes que gairebé van de la mà: un clàssic que no pot faltar a cap carta. I a GreenVita han volgut renovar les seves braves, afegint un espectacular allioli d’all negre, per oferir una experiència diferent i d’allò més saborosa. Si a això li sumeu un trio d’Hummus, un dels clàssic de la casa, unes xips de kale amb cúrcuma, les noves aletes de pollastre de corral a la brasa i els calamars amb llima i oli picant, sobre fons de guacamole, tindreu unes tapes d’arreu i el vostre àpat serà absolutament deliciós i alhora sà.

GreenVita

Noves estrelles

Us heu quedat amb ganes de saber com preparen l’amaranto? Doncs el podreu gaudir en amanida, amb espinacs i mango sobre fulla fresca i condimentat amb vinagreta d’alfàbrega. I també el podeu assaborir en una altra de les novetats de la carta: el Poke de Pollo Teriyaki. I, a més, cal dir que és 100% ecològic. A la nova carta també trobareu espagueti integrals ecològics, que es serveixen amb calamars. Nous ingredients d’èxit garantit que se sumen a d’altres també ecològics com l’arròs vermell, l’arròs negre Venere i la quinoa reial.

Advertising
GreenVita

Altres especialitats del Xef

Si voleu un plat principal, podeu triar entre pollastre de corral a la brasa, vedella ecològica i un peix fresc deliciós, també fet a la brasa, entre els que destaca un pop deliciós amb verduretes de temporada i hummus. Si preferiu fer uns tacos o una burger, també trobareu el que busqueu, fins i tot amb opcions veggies, i delicioses! I per acabar, no us perdeu les novetats en postres, amb un originalíssim tiramisú de te matcha o un hummus de xocolata que no us deixarà indiferents. Cal tastar-lo!

Advertising