Shiro by Paco Pérez

Restaurants
Shiro by Paco Pérez
1/3
Foto: Castell de Peralada Shiro by Paco Pérez
Shiro by Paco Pérez
2/3
Foto: Castell de Peralada Shiro by Paco Pérez
Shiro by Paco Pérez
3/3
Foto: Castell de Peralada Shiro by Paco Pérez

Time Out diu

Aquest estiu, el Castell de Peralada es convertirà en el punt més gurmet de Girona: el multiestrellat xef Paco Pérez hi instal·la el restaurant Shiro als seus jardins ('shiro' vol dir castell en japonès). Això vol dir que els jardins del Castell acullen, a més de l'excelsa cuina catalana de Xavier Sagristà,  amb una Michelín, la del multiestrellat Pérez, que no oblidem que té el Miramar a Llancà, i juga a casa. 

Una de les grans fonts d'inspiració de Pérez son els seus viatges per Àsia. Els mercats de Tòquio, les aromes dels carrers de Singapore o Bangkok, les espècies d'Hanoi o l'avantguarda gastronòmica de Seül marquen la seva trajectòria i l'han animat a crear una proposta informal, el Shiro Peralada, en la qual plats japonesos, vietnamites, coreans o tailandesos es fusionen amb ingredients mediterranis. "Shiro és la idea de portar a casa tots els records dels nostres viatges, de les vivències viscudes a través d'allò tan antic com és la cuina ", explica. 

La carta estarà estructurada d'una forma creativa i informal. Un sushi amb molta personalitat, ostres viatgeres, la carn de Wagyu o el xili-llamàntol són només alguns dels exemples de la revisió gurmet que proposa el xef del sud-est asiàtic, on la gamba de la Mar d'Amunt agafa accent tailandès, sense oblidar el toc de menjar de carrer, amb 'baos' farcits de fricandó fet de 'brisket' de wagyu. 

El Shiro estarà obert cada dia fins el 31 d'agost –dilluns tancat– cada dia de 20 a 24 h. El preu mig és de 45 €. Un homenatge fantàstic per al cap de setmana. 

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://shiroperalada.com/ca/
També t'agradarà
    Últimes notícies