Es tracta d'un espai informal amb aire de taverna i un toc circense on serveixin bona teca a uns preus molt interessants. Aposta per una carta viva, en constant evolució, basada en una cuina de mercat on el producte fresc i de proximitat és el principal protagonista. I hi trobareu tapes i mitges racions per compartir i acompanyar amb una cervesa fresca o un bon vi. Una de les peculiaritats d'aquest local és que molts dels plats els acaben de rematar a la taula, des de flamejats fins a tàrtars.
Destaca el clandestino de Pedrito, una barreja de secret ibèric, vedella, xiitake, espàrrecs de marge i salsa teriyaki, tot embolicat en una massa de filloa, típicament gallega; o el tingana de salmó, que consta d'una base d'arròs de sushi i un llom de salmó, volta i volta, amb salsa teriyaki per damunt. El risotto també és un dels imprescindibles: el fan de parmesà de 24 mesos i l'acaben de rematar dins d'un parmesà gegant a la vostra taula. Un altre dels plats estrella és el cebiche amb les seves múltiples variants: salvatge amb llet de coco o costeño de gambes sobre plàtan fregit.
Si organitzeu un sopar de grup de més de sis persones, podreu gaudir d'un 'showcooking' on no hi faltaran el risotto de parmesà, el bistec tàrtar i les braves flamejades. També podreu degustar els suggeriments del xef, el menú sorpresa o l'opció 'sense pensar'.
Tingana
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Enric Granados, 149
- Barcelona
- 08008
- Contacte
- 93 200 71 46
- Transport
- Diagonal (M: L3, L5) Provença (FGC)
- Horaris
- De dl. a dv., de 9 a 2 h. Ds., de 12 a 2 h
Discover Time Out original video