Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema eròtic amb ‘A Night of Lust: BDSM’ by Erika Lust

 • Sales de cinema
 1. ‘An Appointment With My Master' by Erika Lust
  ‘An Appointment With My Master' by Erika Lust
 2. ‘Safe Word’ by Erika Lust
  ‘Safe Word’ by Erika Lust
 3. ‘Dominate Me’ by Erika Lust
  ‘Dominate Me’ by Erika Lust
Publicitat

Time Out diu

La directora de pornografía feminista Erika Lust torna al Phenomena Experience per fer-vos gaudir de tres films en relació amb les pràctiques de BDSM

A cada data assenyalada, Erika Lust prepara alguna projecció perquè pugueu viure tots els pics de l’any amb una bona ració d’erotisme. El pròxim 14 de desembre, fregant les dates nadalenques, podreu gaudir d’una nova sessió cinematogràfica ben calenta al cinema Phenomena Experience en relació amb les pràctiques de BDSM, que exploren els rols de poder i noves formes d'experimentar plaer. L’screening constarà de dos curtmetratges diferents, un migmetratge i una roda de preguntes i respostes posterior de la mà d’Erika Lust, junt amb dos performers d’una de les pel·lícules.
La roda fílmica començarà a les 20h, després d’obrir portes a les 19:30h. ‘An Appointment with My Master’ serà la primera pel·lícula, un dels clàssics d’XConfessions dirigit per Erika Lust i protagonitzat per la mítica experformer espanyola Amarna Miller. Després, tocarà el capítol 3 de la sèrie ‘Safe Word’, que explora diferents aspectes del BDSM i en aquest capítol actua la llegendària actriu de cinema adult Nina Hartley. Per acabar, l’experiència culminarà amb ‘Dominate Me’, de la qual els dos protagonistes, Bishop Black (vingut de Berlín) i Silvia Rubí, seran els participants del Q&A que liderarà Lust després de la sessió. Què millor que compensar el fred d’hivern que amb una pel·lícula d’adults? Aconseguiu la vostra entrada.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà