Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El cargol i la balena

El cargol i la balena

Sales de cinema Fins al divendres 26 març 2021
El cargol i la balena Rita&Luca Films
Foto: Rita&Luca Films El cargol i la balena

Time Out diu

Rita & Luca Films estrena en català aquesta pel·lícula infantil que us farà gaudir de la màgia del mar en família

Us agrada anar al cinema en família? A partir del 26 de febrer teniu una cita especial amb 'El cargol i la balena'! Una pel·lícula d'animació que us submergeix a les profunditats del mar, on descobrireu el valor de l'amistat d’aquests personatges. El petit cargol recorre el món des de la cua de la balena, però aquesta perd el rumb i tots dos es queden encallats en una badia. Voleu descobrir si se’n surten?

La distribuïdora de cinema infantil, Rita & Luca Films, fa arribar a les sales del nostre país, amb doblatge en català, una proposta commovedora per fascinar a tota la família. La història està basada en el conte escrit per Julia Donaldson i il·lustrat per Axel Scheffler, dos creadors de llibres infantils molt populars a nivell internacional. I els efectes especials i la qualitat de l'animació han estat molt aplaudits per la crítica i pel públic (feu un tastet mirant el tràiler!). 

Salvem a les balenes! Aquesta petita història vol donar a conèixer el poder màgic del mar i, alhora, conscienciar als més petits de la casa, explicant que hi ha animals marins que poden extingir-se per culpa del canvi climàtic. A més, aquesta pel·lícula va acompanyada de tres contes del fons marí. No us perdeu els secrets del mar! Teniu ganes de l'estrena? Animeu-vos a anar al cinema en família!

Per Time Out en col·laboració amb Rita & Luca Films

Detalls

Lloc de la ubicació Diversos Espais
Adreça
Barcelona

Dates i hores

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies