Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors curses de primavera a Barcelona
Milla de Sagrada Familia

Les millors curses de primavera a Barcelona

La cursa dels Bombers, la d'El Corte Inglés, la DiR... la primavera arriba carregada de curses a la ciutat. Prepareu-vos per córrer!

Per Pere Bosch
Advertising

La primavera és l'època de les curses per excel·lència. El bon temps s'hi instal·la i es donen les circumstàncies idònies per fer exercici a l'aire lliure. A Barcelona podreu trobar, a partir d'abril, un gran nombre de propostes si teniu ganes de competir. Aquí teniu les curses més destacades. Preparats? Llestos? Ja!

Cursa del port de barcelona

Cursa del Port de Barcelona

Barcelona, zona del port, un cap de setmana de juny. Aquest patec-patac que sentiu no ve d’una disco, no, són els centenars de corredors que repeteixen després de l’èxit de la primera edició. La cursa nocturna de referència a la ciutat. Un cop acabat, dutxa i, ara sí, a donar-ho tot a la pista (de ball).

També t'agradarà

Córrer, running
Foto: Àlex Gallardo

La carretera de les Aigües

Llocs d'interès Sarrià - Sant Gervasi

El cap de setmana és quan es disposa de temps per fer l'excursió al passeig de les Aigües (la carretera de tota la vida), un destí amb vistes que comparteixen els fondistes més experts i els que s'hi inicien. Es pot començar o acabar al pla dels Maduixers o a la plaça Mireia (a Esplugues de Llobregat). Quan completeu el circuit sencer, que en total s'allarga 18 quilòmetres, considereu-vos preparats per córrer la Cursa de la Mercè (10 quilòmetres).    

Platja de la Barceloneta
Foto: Shutterstock

Front Marítim

Esports Sant Martí

Des de l'hotel Vela fins abans del Fòrum, un tram ideal per córrer fins i tot de nit, perquè es troba ben il·luminat. Barcelona té 4.873 metres de platja, des de la de Sant Sebastià fins a la de Llevant, i l'entrenament pot començar des de qualsevol punt del litoral. Perevitar les zones d’alta densitat de la Barceloneta, una bona idea pot ser començar a la platja de Bogatell.

Advertising
DHUB, Torre Glòries
Foto: Shutterstock

Córrer pel 22@

Què fer Espais per a celebracions Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Llegim el llibre 'Barcelona corre. Rutes per viure la ciutat amb bon ritme', una guia amb 23 rutes i consells pràctics per a corredors. Per proximitat escollim la número 5 (batejada com El Fòrum dels corredors pels autors Pere Bosch i Núria Blanco). La proposta equival als 2.600 metres de l'avinguda Diagonal, entre els carrers Badajoz i Josep Pla; s'han  d'esquivar bancs i bicicletes i segurament coincidirem amb altres runners que aposten per aquest terreny pla, asfaltat i còmode (obvieu el flat).  

Diagonal – Francesc Macià
Foto: Shutterstock

Per als que treballen fins tard

Llocs d'interès Gràcia

Triem una altra escapada de les que suggereix el llibre i ens decantem per la noctuna, formada pels 5.200 metres que separen la carretera de Collblanc del metro de Joanic? Passarem per la Travessera de les Corts, la plaça Francesc Macià i finalitzarem la ruta a Gràcia, sempre transitant per carrers il·luminats i amb moltes fonts a l'abast.   

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising