Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aconsegueix una bellesa 100% vegana a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Aconsegueix una bellesa 100% vegana a Barcelona

T'ensenyem la gran quantitat de negocis vegans que podràs visitar per millorar la teva salut i cuidar el teu cos natural i ecològicament

Per Hada Macià
Advertising

Barcelona és ciutat d'innovació i exploració, i no ho podia ser menys a l'àmbit de la salut i de l'estètica. Perruqueries, botigues, spas, salons d'ungles i de tatuatges són algunes de les propostes veganes que podem trobar a la nostra ciutat. Et presentem 10 propostes per aconseguir una bellesa 100% vegana. No deixis escapar aquesta oportunitat!

NO T'HO PERDIS: 5 botigues veganes a Barcelona i restaurants vegans a Barcelona

Bellesa Vegana

Slow Spa
© Slow Spa

Slow Spa

Salut i bellesa

És possible que un Spa sigui vegà? Doncs sí! La filosofia de Slow Spa consisteix a utilitzar únicament productes naturals, orgànics i vegans. És a dir, la seva gamma de productes no inclou a la seva composició ingredients o derivats d'origen animal. A més a més, aquest centre d'estètica fa servir una tècnica anomenada 'Slow Beauty' que, asseguren, és capaç de canviar el nostre ritme de vida. Podreu gaudir de tractaments de bellesa que s'ajustin als vostres valors!

Addicted Tattoo
Addicted Tattoo and Piercing

Addicted Tattoo and Piercing

Botigues Tatuatges i piercings El Gòtic

En aquest estudi s'utilitza només tinta vegana, és a dir, que no conté cap component animal. Són tres tatuadors amb estil propi: Raul Rodríguez, especialista en 'sketch tattoo'; Lenko, amb un estil que s'acosta a la il·lustració i Rosario, que tatua des de dibuixos realistes a new traditional. A més, treballen amb 'Capo', que té 18 anys d'experiència en el món dels pírcings i la 'bodymodification', de manera que ofereix molta varietat a la joieria.

Advertising
Maison Karité
© Maria Dias

Maison Karité

Botigues Cosmètics Gràcia

Botiga i taller-laboratori de cosmètica ecològica especialitzada en productes elaborats amb mantega de Karité i Sabó Negre. Ètica, comerç just i orígens 100% vegetals conformen la línia de cosmètics que es poden comprar a la botiga del barri de Gràcia. Controlen tot el procés d'elaboració per garantir la puresa i la qualitat artesana d'una cosmètica que es declara 100% vegana i orgànica. A més del seu horari d'obertura, també dediquen temps a tallers i divulgació de tractaments.

EcoCentre
© EcoCentre

EcoCentre

Botigues Esquerra de l’Eixample

El gran supermercat vegà de Barcelona es troba a la Diagonal i és un lloc on podem fer la compra setmanal i adquirir cosmètica i llibres. L'espai té una secció de productes solidaris que van des de calendaris fins a bijuteria. Disposen d'una botiga online on podreu comprar tots els productes.

Advertising
Henna Morena
Maria Dias

Henna Morena

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

En un viatge a l'Índia, la Sandra Vivancos va descobrir la henna, aquest regal de la natura que serveix per cuidar-se els cabells i protagonista absolut d'aquest espai bonic, evocador i femení. A Henna Morena, amb cita prèvia, us faran una aplicació de henna, juntament amb un diagnòstic del cabell i la millor manera de tractar-lo. Un espill, una cadira i dues hores pel davant. No es necessita gaire més per entrar al club de la henna.

Vegere
© Maria Dias

Vegere

Salut i bellesa Saló de bellesa

Centre d'estètica pioner a Barcelona en l'ús de productes vegans. Asseguren que els seus productes no han suposat el maltractament de cap animal ni contenen ingredients sintètics o derivats del petroli. Ubicats al bell mig del barri de Gràcia volen ser una alternativa als productes que acostumem a trobar a la majoria de centres d'estètica o supermercats.  Ofereixen una llarga llista de serveis com depilació o maquillatge amb la garantia que tot el que s'aplica i s'utilitza és 100% vegà. 

Advertising
Kolors Nail Bar
© Maria Dias

Kolors Nail Bar

Salut i bellesa Manicura Barcelona

Kolors Nail Bar és un local de l’Eixample Dret dedicat en exclusiva a la bellesa de les mans i els peus. Tothom ha entès que en l’especialització hi ha més oportunitats de supervivència. I aquestes augmenten exponencialment si la posada en escena enganxa. Serveixen desenes de colors de tres marques ben selectes, com són Kure Bazaar, SpaRitual i Essie, però l’argument més poderós per acostar-se al Kolors Nail Bar és la higiene: en cada servei –sigui de manicura o de pedicura– obren davant els clients el kit d’eines que s’utilitzaran.

Alqvimia
©Alqvimia

Alqvimia

Botigues Cosmètics i perfumeries Eixample

La carta de presentació d'Alqvimia és suggerent: alta cosmètica 100% natural feta amb productes ecològics que barregen l'art de l'aromateràpia i la botànica amb tècniques avançades. Als seus 'beauty spaces' trobareu tractaments específics per a diferents parts del cos, propostes per a embarassades i nadons, productes de nutricosmètica i relaxació a més d'essències exòtiques, com l'Aigua de Colònia de la Reina d'Egipte.

Advertising
Organicamente Ecohair
© Organicamente Ecohair

Organicamente Ecohair

Salut i bellesa

A Organicamente Ecohair tenen clar que per avançar en el món de l'estètica i la perruqueria s'han de tenir en compte els conceptes ecològic, natural i vegà. Per aquesta raó, han posat en marxa aquesta iniciativa, que defensa que per trobar un espai de pau i tranquil·litat s'han d'utilitzar productes amb aquestes característiques. D'aquesta manera, aconseguirem estar bé amb nosaltres mateixos, però també respectar el medi ambient.

Tresors de Tanit
© Tresors de Tanit

Tresors de Tanit

Salut i bellesa

Aquesta botiga nascuda a Gràcia el 1997 està especialitzada en productes ecològics i cosmètica natural. Treballen amb més de 40 marques nacionals i internacionals que respecten aquesta forma de fer, amb una pàgina web on es poden consultar la gran quantitat de productes i serveis que ofereixen. Al seu saló de Barcelona ofereixen tractaments estètics i servei de perruqueria.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising