Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Karma
Scott ChasserotKarma

Els clàssics mai no moren

Són temples de la lubricitat que han esdevingut clàssics. Al seu interior, s’hi fan coses brutes des de fa temps. Si lligar fos una religió, aquestes serien les seves esglésies

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Apunta, dispara i corre. Al Karma la caça a l'engròs està a l'ordre del dia i molts s'emporten una perdiu a casa. Els guiris abunden en aquest campi qui pugui, i acostumen a tenir certa debilitat pels espècimens autòctons. El clau d'una nit amb un foraster alcoholitzat adquireix, en aquesta llegendària discoteca, una dimensió gairebé artística. Música rock comercial, nivell etílic pels núvols, italians de titola fàcil... El Karma és millor que els Estats Units d'Amèrica: això sí que és la terra de les oportunitats.

Tot i el nom dissuasiu, tranquils, al Trauma les úniques ferides que us emportareu seran xuclades a la caròtida i taques de pintallavis. Aquesta discoteca existeix des del principi dels temps i sempre ha estat reconeguda com un focus interessantíssim per lligar amb veterans de guerra. Iogurts inexperts, noies que no heu vist món i altres passerells, absteniu-vos: aquí, si lligueu, haureu de donar la talla, perquè els habituals les han vistes de tots colors i saben el que es porten entre mans (perdó per la broma fàcil).

A La Sal porten incomptables estius posant, al servei de la clientela, una llustrosa piscina, moltíssims raconets libidinosos i, el més apreciat pels seus habituals: les festes de l'escuma. Segurament perdràs les sabates, però hauràs tocat més pitram i cuixa que un carnisser. Paciencia amb les hormones: al maig tornen a obrir.

Poca broma amb Luz de Gas perquè és una de les jungles més ferotges i despietades amb els dèbils. A la pista d'aquest llegendari local no s'hi admeten mitges merdes, especialment després de la demostració de força i la pluja de Moët que va protagonitzar el gran Joan Laporta. És difícil emular el mestre, però a Luz de Gas haureu de donar el do de pit i intentar deixar empremta. No en va, molts coneixen aquesta discoteca amb l'explícit nom de La Piscifactoria. Ja sabeu, un cop traieu la canya (amb un mínim d'estil) no trigareu a treure un llustrós llobarro de l'aigua.

Sí, ja sé que el més conegut és el Duvet -l'antic Imperator-, però crec que seria injust obviar dos clàssics d'aquesta magnitud quan l'arruga entra en joc. El Retromusic, conegut com a Quartier i ubicat a Pedralbes, té tots els ingredients per fer una bauxa passada la cinquantena. Hi toquen els Sirex, en Santi Carulla, Los Diablos, Los Pasantes... Només hi falten la Carmen Sevilla i en Parada. A la sala Marabú l'ambient és més de festa major: tenen orquestra i hits decimonònics perquè les senyores passegin laca i els senyor s'ajustin el perruquí.

Els locals

Karma
 • Música
 • Ciutat Vella

Ni edat ni ni condició son barreres socials al Karma, un clàssic roquer sota la Plaça Reial. Sense moure's de les coordenades del rock clàssic amb alguna tímida obertura a l'electrònica, el Karma s'ha convertit en un dels puntals de la tirada de canya a Barcelona.

Luz de Gas
 • Música
 • Espais musicals
 • Sant Gervasi - Galvany

Qui no hagi anat mai a Luz de Gas no pot dir que ha sortit per Barcelona. Està situat a l'antic cabaret Belle Époque, i conserva la decoració elegant i juganera amb grans làmpades de cristall i cortines vermelles. És un dels pilars de la música en directe i un clàssic de la nit barcelonina. A més d'artistes internacionals i concerts benèfics, cada nit hi ha residències de jazz, disco, pop-rock, soul i vintage.

Publicitat
 • Música
 • Eixample

El flirteig i el tirar la canya, com l'amor, no coneixen edat. Com a les pelis xarones, a la disco Trauma mai és massa tard per tornar a començar. Un altre gintònic, que avui no estic massa fi.

Publicitat
Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat