Webinar Sex Talks amb Valérie Tasso

Sexe i cites
Valérie Tasso, Webinar, Lelo
Valérie Tasso

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

L’escriptora i sexòloga ens parlarà del plaer femení i respondrà a tots els vostres dubtes. Apunteu-vos gratuïtament... podeu guanyar un premi!

Us ve de gust una cita sexi? Apunteu-vos al primer Webinar que organitzem des de Time Out en col·laboració amb LELO! De forma online, Valérie Tasso ens guiarà pels racons secrets del plaer femení i aprofundirà en tots aquells temes que, sovint, ens fan dubtar. Ens introduirà en conceptes com l’Slow Sex, en temes tan silenciats i que segueixen causant estralls, a data d’avui, com la pressió i la bretxa de l’orgasme, i també ens assessoraran per tal d’aconseguir els millors usos de les joguines eròtiques en parella. A més, respondrà a totes les preguntes que ens hagueu enviat prèviament mitjançant el formulari d’inscripció.

Podeu inscriure-us fins al 7 de març i rebreu un mail amb un enllaç al canal de Youtube on es portarà a terme el webinar. A més, en inscriure-us entrareu en el sorteig d’un premi que us encantarà: Sila, el nou aparell sònic de massatges de clítoris de LELO, una joguina amb la que viure noves fantasies i redescobrir el concepte de plaer, valorat en 169€. Donarem el nom de la persona afortunada el mateix dia del Webinar, al final de la cita. No perdeu aquesta oportunitat!

Detalls

També t'agradarà