Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

A la burgesa

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autors: Dani Campos i David Pintó. A partir d’una historieta d’Arthur Schnitzler. Direcció: David Pintó. Amb: Albert Mora i Laia Piró.

"Una història d'amor epistolar". Aquest és l'irònic subtítol de 'La petita comèdia' d'Arthur Schnitzler, el relat que Dani Campos i David Pintó han transformat en una comèdia musical de cambra. 'A la burgesa' aplega dos diletants de l'ociosa bona societat vienesa de finals de segle, dos abúlics professionals que maten el tedi entre enganys –la vida és un permanent Carnestoltes– i l'enviament de cartes-confessionaris a llunyans amics, igual d'ociosos.

Dos personatges que mereixen poca estima –com si els haguessin expulsat de 'La ronda'–, encara que al Teatre Akademia s'hagin polit les arestes, sobretot de la dama Josephine Weninger, un 'demi-monde' de passat menestral. L'adaptació és elegant, amb una partitura que és una agradable successió de cites d'altres compositors, i amb una simpàtica interpretació d'Albert Mora i Laia Piró. Canten, fan valsets i juguen a ser rics-pobres (o viceversa) sense defallir en cap d'aquestes facetes.

Detalls

Adreça
Preu
18-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà