(A)murs. A love story

Teatre, Musical
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Creació: Clara Peya, Ariadna Peya i Miriam Escurriola. Amb: Ariadna Peya, Guille Vidal-Ribas, Marc Pociello, Mariona Castillo, Bea Vergés i Christian Ramos.

La sinopsi que figura al programa de mà ens diu que 'A(murs)' ens mostra la història d’amor d’una parella en una ciutat emmurallada que divideix la ciutat en dos separant-los, però ells és busquen i es troben. Hi ha fins i tot una guerra. Aquesta devia ser de ben segur la idea original de l'espectacle, però el cert és que de la imaginació, o del text, a l’escenari poc o res ha quedat de l’explicat en una funció construïda a la fi com un trencaclosques amb números de ball, cançons i una mica de text.

Un trencaclosques que no ens desvela gairebé cap imatge de la suposada història i una funció que es resol com una acumulació d’escenes sense lligam, sense fil conductor més enllà de la música del piano de Clara. Teòricament, ho diu el programa de mà, hi ha una dramatúrgia i una direcció, de Míriam Escurriola, però el cert és que no vam saber descobrir-la al llarg dels pocs més de 70 minuts de l’espectacle.

Ben segur que la feina i esforç  dels intèrprets ha resultat interesant per investigar i desenvolupar les seves capacitats i també que Mariona Castillo (que va ser la protagonista de 'Cop de rock' i 'Què el musical') és amb diferència la intèrpret més complerta i més encertada, tot i que la seva feina no serveixi per aixecar aquest taller de fi de curs molt ben intencionat.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers