Advertència per a embarcacions petites

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles

El Versus Teatre segueix erigint-se en plataforma perquè els tallers dels alumnes de l’Institut del Teatre es confrontin amb un públic natural. Ara és el cas d’una de les obres a  la quals Tennessee Williams tenia en molta estima, tot i que sabés que no era la millor, i en la qual va intervenir força vegades com a actor (per promocionar les gires estiuenques, segons ens diu ell mateix) en el paper del doctor alcohòlic que, com admet, té alguna cosa d’ell encara que no sigui ni de bon tros ell mateix.

Williams reuneix a la taverna de Monk un grapat de pobres diables que parlen i parlen sense deixar mai de beure. Una sèrie de marginats sense cap horitzó que ben segur responen a perfils que Williams va conèixer en els caus de mala mort que freqüentava. Éssers colpejats per la vida, fràgils malgrat la seva dura aparença en una conversa en què Williams fa un joc teatral perquè tothom tingui el seu monòleg on vomitar l’ànima.

'Small craft warnings' és una obra difícil, molt exigent per als intèrprets i que necessita una direcció molt més minuciosa  que la de Joan Castells, massa permissiu amb l’exageració dels caràcters i amb unes qüestionables decisions sobre el moviment dels personatges que embruten i resten credibilitat i força a la funció. Ens quedem amb les interpretacions femenines, bastant per sobre de les dels nois.  Tant la de la prostituta Violet (Illona Muñoz Rizzo)  com la ferotge Leona de Marina Tarrats, qui es revela com una professional amb futur perquè té aquella cosa d’especial de qui viu el personatge des de la més absoluta veritat.  –Santi Fondevila.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers