Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arcas 2020

  • Teatre, Experimental
Arcas 2020
Pol Rebaque
Publicitat

Time Out diu

La nova obra de VVAA Col·lectiu al Teatre Lliure presenta un escenari apocalíptic que explora noves formes de convivència i la fi de l'antropocentrisme

El VVAA Col·lectiu torna al programa del Teatre Lliure per presentar 'Arcas 2020', una obra que es representarà des del 26 de maig al 13 de juny.

'Arcas 2020' ens situa en un món apocalíptic, a una embarcació pensada per a tota mena d'espècies i éssers. Tothom té cabuda en aquest vaixell, que serveix de refugi enfront de l'anunciat diluvi universal. D'aquesta manera, VVAA Col·lectiu crea un simulacre d'ecosistema alternatiu en forma de faula sobre el càstig i el privilegi, que representa l'estat actual de paranoia global i la necessitat urgent de trobar noves formes de comprendre l'entorn i de convivència.  Al mateix temps, planteja un viatge on els éssers humans es vegin obligats a confrontar el seu antropocentrisme.

El VVAA Col·lectiu ja va ser protagonista al Teatre Lliure la temporada passada, amb l'èxit de l'obra 'This is Real Love'. Enguany tornen amb una aposta encara més arriscada i que, de ben segur, remourà consciències.

Detalls

Adreça
Preu
De 7 € a 29 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà