Ayelen Parolin al Mercat de les Flors

Teatre, Experimental
Wherever the Music Takes You II - CIE Ayelen Parolina
1/3
Foto: Pierre-Philippe HofmannWherever the Music Takes You II - CIE Ayelen Parolina
WITH - CIE Ayelen Parolin
2/3
Foto: François DeclercqWITH - CIE Ayelen Parolin
WEG - CIE Ayelen Parolin
3/3
Foto: Philippe HofmannWEG - CIE Ayelen Parolin

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El Mercat de les Flors acull tres impressionants peces de la companyia d'Ayelen Parolin, una de les coreògrafes del moment

Una, dues i tres! Al Mercat de les Flors no en tenien prou amb una obra de la trencadora coreògrafa Ayelen Parolini i aquest abril ens porten tres de les seves peces més originals (i diferents entre elles). Per una banda, el 9 i 10 d'abril, en una mateixa sessió, podreu veure 'Wherever de Music Takes You II': una obra divertida i rítmica en què Ayelen, transformada en una mena de 'nina Michelin', reacciona a l'agressió sonora del piano de Lea Petras.

El mateix dia podreu veure 'WITH': una obra que fa reflexionar. Ayelen Parolin, en comptes de rebutjar les àrees imperfectes del seu cos, les integra amb humor i burla. I és que, des de sempre, a Parolin l'ha atret l'art que ens apropa a l'animal, a l'idiota i a la ingenuïtat de la infància.

I, per últim, els dies 10 i 11 d'abril, serà el torn de 'WEG': amb 9 ballarins sobre l'escenari i Petras al piano, Parolin dibuixa 9 camins individuals que, a través de moviments grotescs, donen llum tant a les fissures com els recursos que tenim els éssers humans. A quina d'elles us apunteu? Podeu adquirir les entrades a la web del Mercat de les Flors.

Detalls

També t'agradarà