Ayelen Parolin al Mercat de les Flors

Teatre, Experimental
Wherever the Music Takes You II - CIE Ayelen Parolina
1/3
Foto: Pierre-Philippe HofmannWherever the Music Takes You II - CIE Ayelen Parolina
WITH - CIE Ayelen Parolin
2/3
Foto: François DeclercqWITH - CIE Ayelen Parolin
WEG - CIE Ayelen Parolin
3/3
Foto: Philippe HofmannWEG - CIE Ayelen Parolin

Time Out diu

El Mercat de les Flors acull tres impressionants peces de la companyia d'Ayelen Parolin, una de les coreògrafes del moment

Una, dues i tres! Al Mercat de les Flors no en tenien prou amb una obra de la trencadora coreògrafa Ayelen Parolini i aquest abril ens porten tres de les seves peces més originals (i diferents entre elles). Per una banda, el 9 i 10 d'abril, en una mateixa sessió, podreu veure 'Wherever de Music Takes You II': una obra divertida i rítmica en què Ayelen, transformada en una mena de 'nina Michelin', reacciona a l'agressió sonora del piano de Lea Petras.

El mateix dia podreu veure 'WITH': una obra que fa reflexionar. Ayelen Parolin, en comptes de rebutjar les àrees imperfectes del seu cos, les integra amb humor i burla. I és que, des de sempre, a Parolin l'ha atret l'art que ens apropa a l'animal, a l'idiota i a la ingenuïtat de la infància.

I, per últim, els dies 10 i 11 d'abril, serà el torn de 'WEG': amb 9 ballarins sobre l'escenari i Petras al piano, Parolin dibuixa 9 camins individuals que, a través de moviments grotescs, donen llum tant a les fissures com els recursos que tenim els éssers humans. A quina d'elles us apunteu? Podeu adquirir les entrades a la web del Mercat de les Flors.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers