BCNegra 2014: Sis personatges en cerca de Camilleri

Teatre Gratis

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Autors: Monia Presta i Pau Vidal. Dramatúrgia: Monia Presta i Pau Vidal. Dir: Elisenda Roca. Amb: Jordi Boixaderas, Monia Presta, Rosa Vila, Manuel Veiga, Jordi Llordella, Jordi Vidal i Francesca Piñón.

Pau Vidal, escriptor i traductor de l’obra del sicilià Andrea Camilleri, i l’actriu italiana Monia Presta comparteixen l’amor pels personatges de Pirandello i les aventures del comissari Salvo Montalbano. D’aquí que hagin decidit retre’ls un doble homenatge que s’encarrega de posar en escena la periodista, escriptora i directora teatral Elisenda Roca. El comissari Montalbano té un cas difícil entre mans: busca un desaparegut que més aviat sembla un fantasma. Aquest vespre, a sobre, li tocarà passar gana perquè la minyona Adelina, en un gest inaudit, no li ha deixat el sopar fet. La tossuderia d’una recerca impossible provocarà que la resta de personatges de les seves novel·les, des de l’eterna promesa Lívia a la inabastable Ingrid, passant per l’embolicatroques Catarella, el fidel Fazio o el sempre maltractat Mimí, l’obliguin a enfrontar-se a tot de veritats incòmodes. El comissari, convençut que el destí ha muntat una gran conxorxa contra ell, no podrà satisfer la seva passió per la gastronomia fins que no haurà passat comptes amb el creador del seu univers i alhora culpable de tot: Andrea Camilleri.

Detalls

També t'agradarà