Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Billy Elliot

Billy Elliot

Teatre Teatre Tívoli , Dreta de l'Eixample dimarts 27 octubre 2020 - diumenge 29 novembre 2020
Billy Elliot
Billy Elliot

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Onze anys d'èxit incontestable al West End de Londres, sis cremant la taquilla a Broadway i tres temporades a Madrid. 'Billy Elliot' és un dels espectacles musicals de més èxit que hi ha ara a les cartelleres del món. La història de el jove Billy, des que la vam conèixer en la pel·lícula homònima d'Stephen Daldry de l'any 2000, ha conquistat a tothom. Nascut en una ciutat de nord d'Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina, Billy ha decidit que vol ser ballarí. Amb fèrria determinació lluitarà per aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica (a causa de les polítiques neoliberals posades en marxa per Margareth Thatcher a principis dels 80) . El Musical va ser creat pel mateix equip de la pel·lícula, amb llibret i lletres de Lee Hall i coreografia de Peter Darling, als quals se'ls va unir el llegendari Sir Elton John per transformar el film en un musical de gran format.

Música: Elton John. Llibret i lletres: Lee Hall. Director: David Serrano. Intèrprets: Natalia Millán, Jose Luís Torrijo, Adam Jezierski, Mamen García, Pedro Ángel Roca, David Lorente...

Detalls

Lloc de la ubicació Teatre Tívoli
Web del lloc www.grupbalana.com
Telèfon de la ubicació 93 412 20 63
Adreça Casp, 8
Eixample
Barcelona
08010
Transport Catalunya (M: L1-L3), Passeig de Gràcia (M: L2-L3-L4)
Preu 29-79 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies