Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Billy Elliot. El musical

Billy Elliot. El musical

Teatre, Musical Teatre Victòria , El Poble-sec dissabte 9 octubre 2021 - diumenge 31 octubre 2021
Billy Elliot
Billy Elliot

Time Out diu

El musical, que ha triomfat a Londres, Nova York i Madrid, s'estrenarà el 9 d'octubre al Teatre Victòria de Barcelona

'Billy Elliot. El musical' s'estrena el 9 d'octubre al Teatre Victòria de Barcelona després d'11 anys d'èxit a Londres, sis a Broadway i tres a Madrid. L'obra va tenir més de 750.000 espectadors durant el seu pas per la capital espanyola i va aconseguir un rècord als Premios Broadway World Spain 2018 amb dotze guardons.

El musical està basat en la pel·lícula homònima d'Stephen Daldry i narra la història de Billy, un nen nascut a una ciutat minera del nord d'Anglaterra que vol ser ballarí, una decisió que des del principi li costa el rebuig del seu entorn. Està ambientada a principis dels 80, en un context marcat pel convuls final de la indústria minera a Anglaterra a causa de les polítiques neoliberals de Margareth Thatcher. A pesar de les dificultats, Billy segueix lluitant pel seu somni i aconsegueix canviar la visió de la seva família i de la seva comunitat.

L'adaptació es va fer de la mà del mateix equip de la pel·lícula, amb la direcció d'Stephen Daldry i els llibrets i les lletres de Lee Hall. De la música es va encarregar Elton John. De la producció de l'espectacle que es veurà al Teatre Victòria s'ha encarregat SOM Produce i està adaptada per David Serrano i dirigida per Maite Pérez.

Un dels aspectes més destacables de l'espectacle és la dificultat de la seva posada en escena, ja que els principals protagonistes són nens d'entre 8 i 13 anys. Per assolir el nivell tècnic necessari, SOM Produce va impulsar la creació de l'Escola Billy Elliot Coco Comín, que va obrir el març de 2019 per formar l'elenc de nens. En total n'hi participaran 60 (12 per funció), a banda de 30 artistes adults, 10 músics, 25 tècnics i 11 professors.

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.billyelliot.es/
Lloc de la ubicació Teatre Victòria
Adreça Paral·lel, 67
Sants-Montjuïc
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Preu 29-89 €

Dates i hores

També t'agradarà