Boquitas pintadas

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

De: Manel Puig. Direcció: Juan Pablo Miranda. Dramatúrgia: Anna Maria Ricart. Amb: Constanza Aguirre, David Menéndez, Ilona Muñoz Rizzo, Melina Pereyra, Sergi Torrecilla.

La versió escènica de l’obra de Manuel Puig (1932/1990) va merèixer la matricula d’honor com a projecte de final de carrera de l'Institut del Teatre. I a fe que se la mereix. Sota una idea del director, Juan Pablo Miranda, Anna Maria Ricart ha construït una dramatúrgia fresca, humorística i en moments força brillants que ressalta la poètica de la història i la humanitat dels personatges i que allunya el fantasma melodramàtic d'una historia d’amors i desamors, de solituds,  a un petit poble de La Pampa argentina dels anys 30 del segle passat. Ho ha fet conservant els protagonistes i part de les seves vides, però en una funció on el text, el gest i les coreografies es combinen amb bon ritme i amb resultats diria que òptims.

Una desconstrucció que transforma la literatura en llenguatge escènic actual i que està servida per cinc magnífics intèrprets (Constanza Aguirre, David Menéndez, Ilona Muñoz Rizzo, Melina Pereyra i Sergi Torrecilla) i un bon director que sap molt bé què vol.  

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers