Canto jo i la muntanya balla

Teatre, Drama
'Canto jo i la muntanya balla'
FOTO: Anna Novell

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La novel·la s'adapta a l'escena teatral amb la sensibilitat i tendresa pròpia de la dramaturga Claudia Cedó i sota la direcció de Joan Arquè i Guillem Albà

Entre Prats de Molló i Camprodon, Irene Solà va concebre un paradís on no era necessari morir per sentir-se viu i agermanat amb el bucòlic paisatge que va evocar a 'Canto jo i la muntanya balla', una novel·la magistral que combina naturalesa, humanitat i subjectivitat narrativa amb un art i mestratge que parla de la maduresa professional de l'autora.

De la mà de la dramaturga Claudia Cedó, el text d'Irene Solà s'adequarà a l'àmbit teatral amb la seva estrena durant el mes de febrer a la Biblioteca de Catalunya. El conjunt de l'obra comptarà amb la col·laboració de reconeguts artistes com Judit Nedderman, qui crearà la música de l'espectacle, o Joan Arquè i Guillem Albà, els quals dirigiran l'escena teatral.

Per Julen Chavarrías

Publicat

Detalls

També t'agradarà