Catarina e a beleza de matar fascistas [SUSPÈS TEMPORALMENT]

Teatre, Drama
'Catarina e a beleza de matar fascistas'
FOTO: Teatre Lliure 'Catarina e a beleza de matar fascistas'

Time Out diu

La maestria en la direcció teatral de Tiago Rodrigues explora un nou capítol en el Teatre Lliure de Montjuïc, on plantejarà un debat atrevit sobre la tradició

Alerta! El tancament de les fronteres portugueses obliga a suspendre temporalment l'espectacle de Tiago Rodrigues al Teatre Lliure. Les entrades ja adquirides es retornaran seguint la política de retorn del teatre.

L’arribada de l’autor i director portuguès Tiago Rodrigues és una de les coses més excitants que li han passat al nostre públic teatral. Amb By heart (Grec 2019) ens va meravellar. Amb Sopro (Temporada Alta 2019) ens va enamorar. I ara en veurem el vessant més polític amb una peça de creació pròpia aixecada al teatre que dirigeix, el Teatro Nacional D. Maria II de Lisboa. Rodrigues es pregunta: pot arribar a ser legítima, la violència? Per respondre posa damunt la taula la història d’una família que manté una tradició des de fa 70 anys: matar feixistes. La jove Catarina ha de rebre el testimoni amb l’assassinat d’un jutge masclista.

Ni la Catarina ni el jutge no són cap invenció. Ella va ser assassinada per la dictadura de Salazar quan era un símbol de la resistència antifeixista. Ell branda la Bíblia per legitimar la violència contra les dones. Rodrigues posa en relació la realitat i la ficció teatral com pocs saben fer.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers