Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cicle Escenes

  • Teatre
No puc arrencar-me el cap, d'Alba Pujol
Foto: Laura Sisteró
Publicitat

Time Out diu

El cicle Escenes de l'Auditori planteja una hibridació de les arts escèniques amb la música amb dues propostes, de Tanit Plana i Alba Pujol

El cicle Escenes de L’Auditori, que porta les arts escèniques a hibridar-se amb la música, permet que ens capbussem en dues creadores que no solen ocupar el rol de protagonistes als teatres del país. Per una banda, la gran fotògrafa Tanit Plana, que hi estrena 'Part', on, a través de la música i la dansa, ens convoca a celebrar la vida i a visitar tots els perills i misteris que assetgen les dones durant el procés de gestació, de la mort perinatal a la violència obstetrícia. L’acompanyen la pianista Lluïsa Espigolé i la ballarina Candela Capitán.

Alba Pujol, al seu torn, reivindica el descans a 'No puc arrencar-me el cap' en la seva primera peça com a directora d’escena després de molts anys com a actriu i ajudant de direcció d’Àlex Rigola. Amb el pianista Xavi Lloses i la dramatúrgia de Ferran Dordal, lloa el repòs que el capitalisme hiperproductiu ens nega i ens invita a cuidar-nos.

Escrit per
Andreu Gomila

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.auditori.cat/en/escenes-21-22
Adreça
Preu
18 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà