Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coaching

  • Teatre
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Text i direcció: Àngel Amazares. Amb: Roser Batalla, Lolo Herrero, Ferran Lahoz, Helena Miquel, Carles Arquimbau, Àngel Amazares, Marta Romagosa (veu en off).

L'ambició és bona... si es basa en una base sòlida base. 'Coaching' d'Àngel Amazares (autor, director i actor d'aquesta comèdia política) és molt ambiciosa en la seva estructura no lineal –jugant també amb l'oníric i el real–, en la seva intriga, en les arestes dels personatges, en la seva crítica a una acció política sotmesa al màrqueting i els gurus-assessors. Sobre el paper és una obra plena d'atractius. A l'escenari ja no tant.

El principal problema d'aquest muntatge és el poc que traspassen les interpretacions la caixa escènica. La baixa intensitat que se sol veure en les companyies d'aficionats. L'excepció és Roser Batalla, l'única que sembla exigir una energia professional. Sense to ni ritme, ni seguretat en el repartiment, el text queda al descobert per descobrir els seus errors, entre ells una crítica menys incisiva que el que ven.

Detalls

Adreça
Preu
15-18 €
Horaris
De dc. a ds., 21 h. Dg., 19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà