Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Combat de negre i gossos

  • Teatre
  1. Combat de negre i gossos, Teatre Tantarantana
    Foto: Teatre Tantarantana
  2. Teatre Tantarantana, 'Combat de negre i gossos'
    Foto: Teatre Tantarantana
  3. Teatre Tantarantana, 'Combat de negre i gossos'
    Foto: Teatre Tantarantana
Publicitat

Time Out diu

Roberto Romei dirigeix l'obra escrita per Bernard-Marie Koltès, on assenyala el colonialisme i l'opressió a la nostra societat i a l'Àfrica

Pep Ambròs, Ricard Boyle, Meritxell Calvo i Manel Dueso donen vida a un muntatge que és un cop de puny. L’acció de ‘Combat de negre i gossos’ es situa a un país africà indeterminat, on una companyia constructora europea està aixecant unes obres, i sense cap explicació, algú mata a un dels treballadors i fa desaparèixer el cos. Per què s’ha produït aquest assassinat gratuït i sense motiu? I per què a ningú sembla importar-li res? Només un home, Alboury, plantarà cara a l’arbitrarietat i demanarà el cos de l’home mort.
A partir d’aquest fet, el dramaturg francès Bernard-Marie Koltès, un dels més afamats del teatre actual de protesta i reivindicació –autor també de 'La nit just abans dels boscos'– ha construït una obra que reflexiona sobre preocupacions profundes del nostre temps, sobre tot la dinàmica de constant opressió que el món ric exerceix sobre el tercer món pobre. ‘Combat de negre i gossos’ és una denúncia de la explotació colonial que encara es manté viva, i que en comptes d’ajudar a esborrar les fronteres i les classes, perpetua una situació de desigualtat i desconfiança que està abocada al conflicte. Aquesta adaptació, traduïda per Sergi Belbel, està dirigida per Robert Romei i es podrà veure al teatre Tantarantana del 2 al 31 d’octubre. 
Les entrades ja estan a la venda.

Escrit per
Andreu Gomila

Detalls

Adreça
Preu
A partir de 12 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà