Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Company, el musical' al Teatre Apolo

 • Teatre, Musical
 1. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 2. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 3. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 4. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 5. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 6. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 7. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 8. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
 9. 'Company, el musical'
  Foto: Teatre Apolo
Publicitat

Time Out diu

Del 2 de maig al 12 de juny, Broadway aterra a Barcelona amb aquest gran clàssic de la comèdia musical dirigit per Antonio Banderas

La vida en parella o la vida sent solter: vosaltres què preferiu? Bobby, el protagonista d'aquest espectacular musical, no ho té gens clar malgrat haver passat tota la vida sent un solter d'or (i el seu dia a dia envoltat de parelles feliçment compromeses). L'arribada del seu aniversari l'està fent replantejar si mai serà capaç de fer el pas i endinsar-se en una relació. Creieu que ho aconseguirà?
Per descobrir-ho primer haureu de passar per escenes i escenes d'humor i música: així és 'Company, el musical'! Del 2 de maig al 12 de juny, puja a l'escenari del Teatre Apolo per brindar-vos dosis d'emoció, diversió i un repartiment excel·lent en una producció del Teatro del Soho Caixabank, amb música de Stephen Sondheim, llibret de George Furth i direcció d'Antonio Banderas. Aquesta obra mestra del gènere musical que ens porta catorze músics en escena ha guanyat sis premis Tony, entre els quals hi ha el de Millor Musical. Després de més de cinquanta anys des de la seva estrena a Broadway, la comèdia no ha perdut la frescor i la capacitat d'emocionar, ara amb una escenografia sorprenent que us submergeix a la ciutat de Nova York. Gaudiu del seu pas per Barcelona amb un elenc estrella format per primeres figures de l'escena musical espanyola com Roger Berruezo, Maria Adamuz o Anna Moliner, molt de dinamisme, reflexions de vida i una gran qualitat artística.
Compreu les entrades d'aquest gran clàssic, el gaudireu molt!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà