Consejos de un discípulo de Morrison a un fanático de Joyce

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

De: Roberto Bolaño Ávalos i Antoni García Porta. Dramaturgia: Pablo Rey. Dir: Dir: Fèlix Pons. Amb: Nao Albet i Claudia Benito.

La intenció de Fèlix Pons era bona. Però el resultat de l'adaptació de 'Consejos de un discípulo de Morrison a una fanático de Joyce' de Bolaño i Porta no ho és tant, ja que ha alleugerit la mala bava del text a través d'una posada en escena un xic convencional per a una novel·la -i dos extraordinaris intèrprets- que et permetia passar-te de voltes. Aquest 'thriller' protagonizat per un intel·lectual català frustrat i una punk llatinoamericana que no té por de res requeria més ritme, una mica més d'imaginació.

Pons l'encerta a l'hora de situar-nos en la Barcelona de primers dels 80 i d'instal·lar-nos el dubte sobre si el que passa en escena és realitat o fantasmagoria. Però em temo que els que no han llegit la novel·la poden deixar escapar la subtilesa. Cap al final l'obra millora, enfolleix i Nao Albet i Claudia Benito semblen agrair agafar per les banyes els seus personatges.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers