Cuentos cruentos

Teatre, Musical
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Quin gust d’espectacle! I que ben fet. 'Cuentos cruentos' és una petita joia per gaudir d’un text (Dino Lanti) juganer, intel·ligent, satíric, amb una música original (V. O. Quartet) que fa un brillant recorregut per gèneres embolcallant com un guant de vellut l’espectacle. Bravo per la direcció d’Hugo Guzmán.

Set intèrprets, un quartet femení de corda i dos actors i una actriu cantants per explicar-nos versions de contes molt coneguts (Blancaneu, Alícia, Els tres porquets, La ventafocs) i altres no tant,  com la història d’una nina (Barriguitas) o la més escatològica del gos artista, Van Dog. Els nans estan a l’atur, Blancaneu és grassa i no troba cap príncep blau sinó gripaus verds, Alícia va de pastilletes i els tres porquets busquen pis sense gaire sort.

'Cuentos cruentos' és una creació estimulant, molt ben interpretada pel que fa tant al cant com al text. No és un musical convencional. El quartet de corda (Rebecca Macauley, viola, Kirsten Tinkler, violín, Naomi Wedman, violín, Sandrine Robilliard, violoncel) intervé, ocasionalment, però de manera molt encertada, a les accions. Tenen dos temes per lluir-se i fins i tot hi ha una petita participació del públic dins d’una atmosfera del grotesc molt aconseguida. Mariona Ginès, Albert Bolea i Joan Rigat mostren un gran poder de comunicació. No s’ho perdin ni els adults ni els menys infants (a partir de 10 anys).

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers