Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda' al Teatre Poliorama

  • Teatre, Comèdia
  1. 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
    Foto: La Calòrica'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
  2. 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
    Foto: La Calòrica'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
  3. 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
    Foto: La Calòrica'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'
Publicitat

Time Out diu

Fins al 8 d'agost, La Calòrica s'instal·la al Teatre Poliorama amb aquesta sàtira exitosa sobre la nostra relació amb l'emergència climàtica

Després del debut triomfant al Teatre Nacional de Catalunya i de girar per tot el territori, 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda' torna a pujar en escenari barceloní per fer-nos riure i reflexionar sobre el nostre paper, actitud i reacció davant del canvi climàtic.
Serà fins al 8 d'agost al Teatre Poliorama i comptarà amb la incorporació de l'actriu Mònica Lòpez als seus companys de repertori Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Júlia Truyol.
L'obra, dirigida per Israel Solà i escrita per Joan Yago, retrata una comunitat de veïns amb els baixants embussats que intenta organitzar-se per arreglar-ho: una metàfora a la nostra relació amb la crisi climàtica. I és que els veïns han fet el primer pas, reconèixer el problema. Però estan disposats a fer el segon pas?
A través de converses plenes d'humor, situacions incoherents i una cursa desesperada entre escales i replans, l'obra, producció original del TNC, és una de les funcions més ambicioses que ha creat La Calòrica, segons les seves pròpies paraules. Un reflex de la societat a la passivitat davant del canvi climàtic.
Ja podeu aconseguir les entrades a la web del Teatre Poliorama!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà