El gran despropòsit

Teatre
5 de 5 estrelles
(11Comentaris)
El gran despropòsit
Anatol Gottfried

Dramatúrgia i direcció: Raquel Loscos i Salvador S. Sánchez. Amb: Felipe Amaya, Marc Oliva, Jordi Rubio, Olga Bernardo, Sara Sansuan, Anna Tamayo i Laura Vila.

En un món on si no cantes t'esclata el cap, cinc amics amb cinc vides de merda faran el possible per a que viure no sigui només sobreviure.

Average User Rating

4.9 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:7
  • 4 star:1
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|11
1 person listening

Divertida i original comèdia ambientada en un món post-apocalíptic on els seus habitants, embogits i desesperats, es veuen obligats a cantar cada pocs minuts si volen evitar que els esclati el cap. Un musical que escapa a tots els tòpics del gènere. Molt recomanable!


un musical amb una excusa perfecta per cantar: si no ho fas, el teu cap explotarà!!! uns personatges molt ben definits, uns actors que s'ho curren i una idea mai vista... cent per cent recomanable!!!


Em sembla una proposta molt, molt interessant. Meravellosos tots els actors, fantàstica la direcció i excel·lent el vestuari. Wasabi terror al poder!!!!


Una bogeria, quin riure! Una marcianada molt ben feta! Recomano a tothom que tingui ganes de passar una bona estona que hi vagi!


Una obra molt original que ens mostra un univers distròpic com mai abans l'havíem vist, sempre amb clau d'humor. Molt recomanable i clarament superior a moltes obres 'mainstream' que podríem trobar a les grans sales teatrals de la ciutat. Amb obres com aquesta un es pregunta quan deixaran pas les velles celebritats a les noves generacions d'artistes que han de combatre la manca d'oportunitats d'aconseguir reconeixement mitjançant idees fresques, originals i brillants. Dit això, desitjar que ningú es perdi l'oportunitat única de poder veure El Gran Despropòsit aquest cap de setmana. No us la perdeu!


Una bogeria molt ben muntada! Set actors en escena donant-ho tot i un guió realment original i divertit. Algú sap què hi pinta el gorila? jajajajaja! Molt recomanable!!


m'ha encantat l'obra! alguns dels gags son brutals, i l'excusa d'un musical que s'ha de cantar pq no t'exploti el cap, és la justificació perfecte per deixar de banda els sueper mega musicals a lo grande, on tot està mesurat al mil·límetre, aquesta sembla ser una obra plàstica, orgànica que no deixa de recórrer les emocions i els records pels que ja som grandets...Boníssima!


Feia temps que no reia tant!! Molt recomanable!! Un món post-apocalíptic amb efectes de cartró pedra... Em vaig quedar amb ganes de més!! I una gran entrega per part dels actors i les actrius!


M'ho vaig passar bomba! La gent no podia parar de riure! Un musical fonamentat en una idea absurda i molt original amb situacions totalment surrealistes, anades d'olla constants i petit homenatge a l'era analògica. L'inici, a més, espectacular!