Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El llarg dinar de Nadal

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
El llarg dinar de Nadal
El llarg dinar de Nadal
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Text: Thornton Wilder. Traducció: Víctor Muñoz i Calafell. Direcció: Alberto Díaz. Intèrprets: Alberto Díaz, Marta Fíguls, Berta Giraut, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Bàrbara Roig i Jaume Ulled.
'El llarg dinar de Nadal' de Thornton Wilder és una peça breu de 1931. Un clàssic popular als EUA; aquí un gran desconegut. I si es fa bé, un gran (re)descobriment. Aquest és l'efecte assolit pels notables intèrprets de La Ruta 40. Pel saló del Círcol Maldà, habilitat com a menjador de la família Bayard, s'allarga un interessat silenci. El públic reacciona amb rapidesa al pas del temps i els seus relats d'expectatives, rutines i pèrdues. Rabent perquè l'autor fa passar davant l'espectador les vides de tres generacions en menys d'una hora.

Actors i actrius molt joves que prescindeixen de perruques i postissos per convèncer que passen per totes les edats de l'ésser humà, fins al seu mutis final. Així ho va imaginar Wilder, que inclou en el seu drama una porta de la mort. La memòria acumulada en les parets del Maldà facilita encara més la immersió en aquesta màquina del temps.

Detalls

Adreça
Preu
16-20 €
Publicitat
També t'agradarà