Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Màgic d'Oz

  • Teatre, Infantil
  • 3 de 5 estrelles
El Màgic d'Oz de la cia. La Brutal
Foto: La Brutal
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

El clàssic de L. Frank Baum es reinventa en una versió trencadora. La versió proposada per la producció teatral 'La Brutal' busca captivar al Teatre Condal

La Brutal. Espectacle en català. A partir de 5 anys.

En David Selvas dirigeix aquesta versió renovada del conte clàssic que, en teatre, en cinema o a través dels llibres, ha captivat a un munt de generacions. En aquesta història ens trobarem amb els mateixos personatges, però actualitzats: un Espantaocells que busca un cervell, però que està especialment preocupat pel clima i el medi ambient; un Home de Llautó que és un cíborg de gènere neutre, però que segueix buscant un cor; i una Lleona (en comptes del Lleó original) que ha perdut la condició de reina dels animals i vol recuperar el valor que creu que ha perdut. Tots ells li mostraran a la Dorothy, la protagonista, i a tot el públic, que tenim més capacitats de les que ens pensem.

El millor del musical familiar de David Selvas basat en la història de Lyman Frank Baum és, sens dubte, la música creada per Paula Jornet i Arnau Vallvé. Cada personatge s'expressa en un estil diferent, cosa que converteix la peça en un decàleg de la música pop. Aquest 'El màgic d'Oz' és excessivament minimalista. No tot es pot fer amb 'mapping' i projeccions i a la recreació del món que planteja li hauria anat bé una mica de barroquisme escenogràfic.

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.teatrecondal.cat/ca/
Adreça
Preu
Entrada general: 26€
Horaris
De dl. a dg. sessions a les 12 i a les 18 h.
Publicitat
També t'agradarà