Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'El que no es diu' a la Sala Beckett

'El que no es diu' a la Sala Beckett

Teatre, Drama Fins al diumenge 6 juny 2021
'El que no es diu' Sala Beckett
Foto: Ferran Rivas / Sala Beckett

Time Out diu

Marilia Samper porta a l'escenari del Poblenou una obra que denuncia la cultura de la violació dins del cicle #jotambé, sobre violència de gènere i poder

'El que no es diu' és tot allò que queda a l'ombra, allò que és condemnat a l'oblit. Però el teatre, ja ho sabem, té el poder de reflectir la realitat, encara que aquesta no sigui agradable i complaent. 'El que no es diuparla de la cultura de la violació. Un tema tan comú com silenciat en la nostra societat.
Una parella (Muguet Franc i Xavi Sáez) s’enfronta a una veritat inconfessable, que ara surt a la llum. Ha arribat el moment que tots dos la mirin a la cara, sense por. L’obra ens qüestiona per què s’esdevenen certes situacions que no haurien de passar. Per què queden enterrades i no se’n parla. A poc a poc, des de punts diferents del planeta, diverses veus comencen a alçar-se, i ens donen esperança. És el moment d’agafar consciència i responsabilitat.
L’obra, escrita i dirigida per Marilia Samper, es podrà veure de l'11 de maig al 6 de juny. Produïda per La Pocket amb el suport de la Sala Beckett, forma part del cicle '#jotambé. Violències de gènere i estructures de poder', en què es proposa una reflexió sobre les bastides de poder al voltant de la violència de gènere i sobre les eines que construïm per fer-hi front.
Consulteu-ne les sessions a la pàgina web

Per Time Out en col·laboració amb Sala Beckett

Detalls

Lloc de la ubicació Sala Beckett
Web del lloc www.salabeckett.cat
Telèfon de la ubicació 932 845 312
Adreça Carrer de Pere IV, 228-232
Barcelona
08005
Transport Poblenou (L4) Glòries (L1)

Dates i hores

També t'agradarà