Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'El que no es diu' a la Sala Beckett

  • Teatre, Drama
'El que no es diu' Sala Beckett
Foto: Ferran Rivas / Sala Beckett
Publicitat

Time Out diu

Marilia Samper porta a l'escenari del Poblenou una obra que denuncia la cultura de la violació dins del cicle #jotambé, sobre violència de gènere i poder

'El que no es diu' és tot allò que queda a l'ombra, allò que és condemnat a l'oblit. Però el teatre, ja ho sabem, té el poder de reflectir la realitat, encara que aquesta no sigui agradable i complaent. 'El que no es diuparla de la cultura de la violació. Un tema tan comú com silenciat en la nostra societat.
Una parella (Muguet Franc i Xavi Sáez) s’enfronta a una veritat inconfessable, que ara surt a la llum. Ha arribat el moment que tots dos la mirin a la cara, sense por. L’obra ens qüestiona per què s’esdevenen certes situacions que no haurien de passar. Per què queden enterrades i no se’n parla. A poc a poc, des de punts diferents del planeta, diverses veus comencen a alçar-se, i ens donen esperança. És el moment d’agafar consciència i responsabilitat.
L’obra, escrita i dirigida per Marilia Samper, es podrà veure de l'11 de maig al 6 de juny. Produïda per La Pocket amb el suport de la Sala Beckett, forma part del cicle '#jotambé. Violències de gènere i estructures de poder', en què es proposa una reflexió sobre les bastides de poder al voltant de la violència de gènere i sobre les eines que construïm per fer-hi front.
Consulteu-ne les sessions a la pàgina web

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà