Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right ‘El segon principi’: lectura dramatitzada al Teatre Lliure

‘El segon principi’: lectura dramatitzada al Teatre Lliure

Teatre Fins al diumenge 31 maig 2020
Maria Pau Piguem
1/3
Teatre LliureMaria Pau Piguem
Eli Iranzo
2/3
Teatre LliureEli Iranzo
Mònica Glaenzel
3/3
Teatre LliureMònica Glaenzel

Time Out diu

Una comèdia de nova creació que podreu veure a través del canal YouTube del Teatre Lliure de la mà de grans artistes

Si us agrada gaudir d’autèntiques experiències teatrals, el Teatre Lliure us proposa l’oportunitat d’assistir, del 28 al 31 de maig i a través del seu canal de YouTube, a una sessió de lectura dramatitzada de la comèdia de nova creació ‘El segon principi’.

Signada pels dramaturgs Mercè Sarrias i Miguel Casamayor  i dirigida per aquest últim, està interpretada per Mònica Glaenzel, Eli Iranzo i Maria Pau Pigem, que donen vida a dues guionistes i a una documentalista que volen fer un espectacle sobre un escàndol de corrupció. Elaboren un guió sobre una dona que arriba a l’Ajuntament amb la idea d’intentar tirar endavant el districte més conflictiu de tota la ciutat tot i que, aviat, descobreix una xarxa colossal de corrupció que es porta llaurant des de ja fa anys. Amb molts referents a la política local i amb un joc metateatral irònic i refrescant, ‘El segon principi’ és una comèdia documental que juga amb les possibilitats del format zoom i que tracta de la nostra ciutat, del món del guió, la cultura i la vida, amb l’esperit de tornar a començar després d’aquest període de confinament. 

Per aprofundir en aquest darrer aspecte, el diumenge 31 de maig es proposa, a més, un xat post funció en directe amb Itziar González Virós, arquitecta i ex-regidora del districte de Ciutat Vella. 

Les entrades tenen un preu de 5 € i les podreu aconseguir directament a la pàgina web del Teatre Lliure. Un cop comprades, rebreu un correu electrònic que us permetrà enllaçar amb la Sala online del canal Youtube del Lliure i podreu començar a gaudir de l’espectacle!

 

Per Time Out en col·laboració amb el Teatre Lliure

Detalls

Lloc de la ubicació Canal Youtube del Teatre Lliure
Web del lloc www.youtube.com/user/teatrelliure
Adreça
Barcelona

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening
També t'agradarà
    Últimes notícies