El setè cel

Teatre

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

De Caryl Churchill. Traducció d'Arnau Marín Díaz. Direcció: Glòria Balañà i Altimira. Amb Albert Alemany, Elies Barberà, Jenny Beacraft, Arnau Marín, Marta Montiel, Lluís Olivé i Teresa Urroz.

Comèdia que gira al voltant de la idea de la sexualitat com a aspecte essencial que defineix la identitat de l'ésser humà. La sexualitat, o el desig, entesa com la base per a la construcció de sentit de l'individu. El primer acte té lloc a finals del XIX a Àfrica, on Clive, administrador de les colònies i representant de l'Imperi Britànic i els valors de la societat patriarcal occidental, imposa els seus ideals a la família i als nadius. Però l'ambient de tranquil·litat, desig i aparent felicitat que envolta la família es veurà amenaçat per la revolta dels negres contra la repressió colonial dels blancs. El segon acte transcorre a Londres un segle més tard –que nosaltres situem en el nostre propi temps–, quan els comportaments i les expectatives de la societat han canviat en gran mesura, havent-se produït entremig un alliberament de les rígides estructures morals, tot i que certs valors i mentalitats de l'època victoriana continuen encara presents de manera més o menys velada.

Detalls

També t'agradarà