El somni d'una nit d'estiu

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

De: William Shakespeare. Traducció: Joan Sellent. Direcció: Joan Ollé. Amb: Joan Anguera, Mercè Aránega, Clàudia Benito, Dani Espasa, Pere Eugeni Font, Enric Majó, Lluís Marco, Xicu Masó, Guillem Motos, Carol Muakuku, Eduard, Muntada, Rosa Muñoz, Doctor Soler, Victòria Pagés, Albert Prat, Laura Pujolàs, Oriol Tramvia, Pau Viñals. 
 
Joan Ollé anuncia que s'ha reconciliat amb 'El somni d'una nit d'estiu 'de Shakespeare. Potser amb el text. No tant amb la seva poesia. El muntatge que dirigeix al TNC és bonic de veure i agradable de seguir. Ofici per a una producció integrada en la línia dramatúrgica del 'mainstream' de les lectures actuals d'aquesta comèdia forestal del subconscient.
 
Reben els personatges la mateixa estima? No tant. Les dues parelles joves són retratades com nens que juguen a l'amor sense saber què és. Oberon i Titània són majestuoses escultures teatrals al servei de dos grans intèrprets (Lluís Marco i Mercè Arànega). Als 'fools' se'ls afegeix edat per protegir-los de la comèdia fàcil, encara que Xicu Masó es rebel·li d'aquest intent de gentrificació dramàtica. Només Puck -extraordinari Pau Vinyals- sembla tenir certa vida, com si intuís el seu futur en un altre esperit shakespearià: l'Ariel de 'La tempesta'.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies