Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘Els Ocells’ de La Calòrica al Teatre Poliorama

 • Teatre, Comèdia
 1. Teatre Poliorama
  Foto: Anna Fabrega | La Calòrica'Els Ocells'
 2. Teatre Poliorama
  Foto: Anna Fabrega | La Calòrica'Els Ocells'
 3. Teatre Poliorama
  Foto: Anna Fabrega | La Calòrica'Els Ocells'
 4. Teatre Poliorama
  Foto: Anna Fabrega | La Calòrica'Els Ocells'
 5. Teatre Poliorama
  Foto: Anna Fabrega | La Calòrica'Els Ocells'
Publicitat

Time Out diu

Si encara no heu vist aquesta comèdia imprescindible de La Calòrica, o voleu tornar a riure amb la sàtira política i l’humor punyent, poseu rumb al Poliorama!

Des de que es va estrenar el 2018 al festival Temporada Alta de Girona, aquest espectacle de creació col·lectiva de la companyia La Calòrica no ha parat de sorprendre al públic d’arreu de Catalunya. Amb la història de fons de l’obra clàssica d’Aristòfanes, que parla de dos homes rics que fugen d’Atenes per aixecar una societat nova entre els ocells, i que ja en aquell any 441 aC, quan es va estrenar, era tota una denúncia del funcionament de la democràcia, la companyia actualitza la sàtira per parlar de l’auge del populisme neoliberal a nivell internacional i els mecanismes que el fan funcionar. L’excusa de construir una ciutat entre els núvols és el punt de partida per parlar de l’abús de poder i per dibuixar una comèdia hilarant que passa de la farsa al cabaret i és alhora una crítica punyent de la societat actual.

Amb dramatúrgia de Joan Yago i direcció d’Israel Solà, ‘Els Ocells’ posa en escena Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esher López i Marc Rius, tres actors i una actriu que canvien de rol contínuament construint escenes i situacions d’una comicitat impressionant que, alhora, mostren una realitat social plegada de referents i conviden a fer una reflexió profunda. Aquest és el secret de La Calòrica, que ja porta més de dotze anys regalant-nos comèdies que ens fan riure pels descosits i ens deixen pensant durant dies. I ara, ens ofereixen l'oportunitat de veure 'Els Ocells' per última vegada a Barcelona, a partir del 10 de gener al Teatre Poliorama i en una breu temporada de només 13 funcions. Emplomeu-vos amb ells, no us en penedireu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà