En el estanque dorado

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Ernest Thompson. Direcció: Magüi Mira. Amb: Lola Herrera, Héctor Alterio, Luz Valdenebro, Camilo Rodríguez, Adrián Lamana.
 
Tot es pot fer bé o malament. Teatre radical i l'espectacle més lligat a la convenció. 'En el estanque dorado' no és el típic muntatge pel qual sospiri el teatrer inquiet. El seu públic potencial només vol una història ben explicada, amb la seva introducció, nus i desenllaç; uns personatges reconeixibles i un cert grau d'afiliació emocional. Una cosa per riure i vessar llàgrimes. És el que demanen i és el que els dóna Magüi Mira com a directora de la primera adaptació espanyola del conegut text d'Ernest Thompson.
 
Escasses llicències: fer créixer l'adolescent de la funció –que sigui ara un noi de quinze genera cert equívoc– i fer més explícita la ironia crepuscular que gasta l'ancià protagonista masculí. Una proposta que es mou en la millor de les correccions teatrals, i que a més destaca per les convincents interpretacions d'Héctor Alterio i Lola Herrera, aquest cop ben dirigida.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers