Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escena Poblenou 2021

  • Teatre
Festival Escena Poblenou
Foto: Festival Escena PoblenouFestival Escena Poblenou
Publicitat

Time Out diu

El Festival de Creació Contemporània de Barcelona arriba als seus 20 anys de vida!

Celebren 20 anys amb 20 espectacles: Escena Poblenou vol teixir complicitat entre joves que ronden la vintena i reivindicar que obrim els ulls a totes les mirades.


Amb 4 espectacles de teatre, 3 peces de dansa, 5 propostes híbrides, 7 espectacles de circ i clown i 1 concert, la programació del festival continua defensant les propostes escèniques contemporànies, multidisciplinàries i compromeses, la implicació amb la ciutat i amb la realitat social actual, el suport a la creació, la reivindicació de l'espai públic i una forta presència de dones creadores. 

De totes les propostes híbrides, destaca # Juana Dolores # * massa diva per a un moviment asseambleari *. L’autora de la premiada Bijuteria, es presenta com a creadora, directora i intèrpret al seu primer espectacle escènic després de passar per festivals i sales de tot el país. Serà el divendres 22 d'octubre a les 21.30 h a Hangar (Sala Ricson).

De dansa, la Núria Guiu analitzarà a l'espectacle LIKES els dos fenòmens més populars de Youtube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Serà el diumenge 24 d'octubre a les 18.30 h a la Sala Beckett.

El festival tancarà el diumenge 24 d'octubre a les 21 h, amb Habla de mí en presente, un concert amb moltes sorpreses i artistes convidades.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.escenapoblenou.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà