Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escena Poblenou 2022

  • Teatre, Teatres públics
Companyia Embrions - Escena Poblenou
Escena Poblenou
Publicitat

Time Out diu

El Festival Escena Poblenou ofereix fins a 23 espectacles per a tots els públics en la seva 21a edició

Poblenou torna a omplir els carrers d’artistes i actuacions en la 21a edició del Festival Escena de Poblenou. Enguany, han reunit 23 espectacles que aniran de dijous 20 d'octubre fins al 23 d'aquest mes on tothom podrà gaudir dels espectacles de totes les disciplines: dansa, teatre, circ… Unes jornades que sota el lema “Obrint els ulls”, conviden a la reflexió a tot el públic que hi participi sobre la implicació que ha de tenir la ciutat amb les arts escèniques, la festivitat i les diverses realitats socials que existeixen i que ens envolten. 

És així que comptaran, dels 23, amb 6 espectacles dirigits íntegrament per dones i 10 amb codirecció femenina que donen una visió altament feminista i reivindicativa en totes les posades en escena, com ara 'S.O.S.’ d’Ada Vilaró o ‘Ritos de amor y guerra’ d’Alícia Reyero. Seran actuacions que convidaran a aquelles dones interessades com compromeses a mostrar el seu pensament, veu i cos. 

Escena Poblenou també comptarà amb una proposta pròpia que aquest any estrena la seva 9a edició 'Embrions' Aquest projecte acompanya en el procés creatiu als artistes en les seves obres donant un espai a idees noves des del seu inici que en un futur acabaran sent projectes escènics i ajuda als creadors emergents a posar en escena els seus projectes.  A aquesta programació amb projectes innovadors si sumen, un any més, 'Escena Balear' i 'Programa Valentia', que ja han estrenat edicions en anteriors festivals. 

El programa sencer està disponible a la web, però us en destaquem alguns:

De teatre, les obres ‘Idòfona’ de Joan Català, dijous 20 d’octubre a les 19h i ‘Bicho do Brasil’ de Pia Fraus, diumenge 23 d’octubre a les 12 h.

En circ i clowns l'actuació ‘Miss cosas y yo’ de Diana Pla, divendres 21 d’octubre a les 20 h.

En dansa l'actuació ‘Que du bonheur’ de Man Drake x Tomeu Vergès, dissabte 22 d’octubre a les 19 h.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.escenapoblenou.com/
Adreça
Preu
Varia segons l'espectacle
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà