Escola de pensament: El coratge i la representació. Sarajevo, 1993

Teatre
Escola de Pensament Teatre Lliure
Foto: Teatre Lliure

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El Lliure adapta al format digital aquest espai de diàleg, crítica i debat a través del seu canal de Youtube

Dins de la programació digital del Teatre Lliure també hi ha espai per L’Escola de Pensament. Dinamitzada per la filòsofa i assagista Marina Garcés i el periodista Albert Lladó, busca ser un espai on conflueixin l’art, la música, l’escultura, la pintura, la dansa, el cinema, la literatura i el teatre de la mà del pensament. Cada sessió aborda un tema diferent i, en aquesta ocasió, posa el focus en Sarajevo.

La cita té com a convidats a Haris Pašović, director de l’East West Theatre Company de Sarajevo i a Alfonso Armada, escriptor, dramaturg i periodista de guerra, que va cobrir el conflicte armat als Balcans. De la mà d’Albert Lladó faran una anàlisi del teatre com a acte de valentia i de resistència humanitzadora.

L’emissió, enregistrada, es podrà veure de forma gratuïta el dimecres 19 de maig a les 18,30 h a través del canal de Youtube del Teatre Lliure.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies