Escola de pensament: L’humor com a acció directa. Escena i transgressió

Teatre
Escola de Pensament Teatre Lliure
Foto: Teatre Lliure

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El Lliure adapta al format digital aquest espai de diàleg, crítica i debat a través del seu canal de Youtube

Dins de la programació digital del Teatre Lliure també hi ha espai per L’Escola de Pensament. Dinamitzada per la filòsofa i assagista Marina Garcés i el periodista Albert Lladó, busca ser un espai on conflueixin l’art, la música, l’escultura, la pintura, la dansa, el cinema, la literatura i el teatre de la mà del pensament. Cada sessió aborda un tema diferent i, en aquesta ocasió, posa el focus en l’humor.

La cita té com a convidats a la pallassa Pepa Plana, Premi Nacional de Cultura i gran referent internacional del panorama clown amb obres com 'Paradís Pintat' o 'Veus que no veus', i a Benet Casablancas, autor de l’assaig 'El humor en la música' i l’òpera 'L’enigma di Lea'. Junts, i de la mà de Marina Garcés, conversaran sobre com la paròdia i la ironia poden combatre qualsevol temptació de maniqueisme i faran una anàlisi de l’ús de l’humor dins el món de l’espectacle.

L’emissió, en directe, es podrà veure de forma gratuïta el dimarts 9 de juny a les 18,30 h a través del canal de Youtube del Teatre Lliure.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies