Escola de pensament: L’humor com a acció directa. Escena i transgressió

Teatre
Escola de Pensament Teatre Lliure
Foto: Teatre Lliure

Time Out diu

El Lliure adapta al format digital aquest espai de diàleg, crítica i debat a través del seu canal de Youtube

Dins de la programació digital del Teatre Lliure també hi ha espai per L’Escola de Pensament. Dinamitzada per la filòsofa i assagista Marina Garcés i el periodista Albert Lladó, busca ser un espai on conflueixin l’art, la música, l’escultura, la pintura, la dansa, el cinema, la literatura i el teatre de la mà del pensament. Cada sessió aborda un tema diferent i, en aquesta ocasió, posa el focus en l’humor.

La cita té com a convidats a la pallassa Pepa Plana, Premi Nacional de Cultura i gran referent internacional del panorama clown amb obres com 'Paradís Pintat' o 'Veus que no veus', i a Benet Casablancas, autor de l’assaig 'El humor en la música' i l’òpera 'L’enigma di Lea'. Junts, i de la mà de Marina Garcés, conversaran sobre com la paròdia i la ironia poden combatre qualsevol temptació de maniqueisme i faran una anàlisi de l’ús de l’humor dins el món de l’espectacle.

L’emissió, en directe, es podrà veure de forma gratuïta el dimarts 9 de juny a les 18,30 h a través del canal de Youtube del Teatre Lliure.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers